Εύα Συμεωνίδου

Δύο λόγια για μένα. Γεννήθηκα στην Αθήνα, Νοέμβριο του 1963 (Δεν ντρέπομαι να το πω)!! Από τότε έχω κάνει πολλά πράγματα…πάρα πολλά! ‘Έναν κούκλο γιο !!, Ξέρω Αγγλικά (Αγγλίδα μάνα),  Εμπόριο, Διαζύγιο, Ιδιαιτέρα Γραμματέας, Βοηθός Ψήστη, Περιπτερού, Εργάτρια σε εργοστάσιο, ταξίδια και πολλά άλλα. Η ζωή μου τα έφερνε τη μία καλά, την άλλη δύσκολα (έτσι για να μη βαριόμαστε). Έχω πείσμα όμως και επιμονή.

Αποφάσισα λοιπόν ότι δε θα το βάλω κάτω και θα προχωρήσω με το κεφάλι ψηλά (είμαι και ψηλή) και θα τα καταφέρω!!! Ο λόγος λοιπόν που ξεκίνησα το MARY ROSE είναι για να μπορέσω να βοηθήσω και να στηρίξω γυναίκες που σ’ αυτή τη φάση της ζωής τους περνάνε δύσκολα (ξέρω εγώ απ’ αυτά!).

 Ευαγγελία Μαυροσκότη

Είμαι η Εύα 33 χρονών, 10 μηνών και 16 ημερών για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν!

Είμαι πολύ καλός τύπος και  γι’ αυτό φροντίζω ό,τι κάνω να το κάνω καλά. Τις γκάφες ειδικά, τις κάνω τέλεια! Είναι πολύ τυχεροί στο Mary Rose που με επέλεξαν! Ζω στη Ραφήνα με τον άντρα μου και τα δύο παιδιά μου και όσοι με γνωρίζουν μπορούν άνετα να χωριστούν σε δύο κατηγορίες: σε αυτούς που με συμπαθούν και σε αυτούς που δε με έχουν γνωρίσει ακόμα!

Είμαι κατά βάση δασκάλα αγγλικών και το μεγαλύτερο προσόν μου στην τάξη είναι να μετράω με ακρίβεια πόση ώρα μένει για να σχολάσω. (Μα πόσο τυχεροί είναι στο Mary Rose που με έχουν!). Σίγουρα βέβαια όλοι έχουν και ελαττώματα, αλλά εγώ δεν είμαι σαν όλους τους άλλους!!

Ήθελα να δουλέψω στο Mary Rose γιατί … δεν είναι κρίμα ένας άνθρωπος με τα προσόντα μου να πάει χαμένος; 

Σμαρώ Τρυφωνίδου

​Όταν κοιτά​με το παρελθόν, η ζωή μοιάζει με μια σειρά από ​selfies, κάποιες ​​είναι εκπληκτικές, ά​λλες καθημερινές ή ακό​μα και θλιβερές. Εμπνέομαι με τη σκέψη ότι ό​λες αυτέ​ς οι εικό​νες της ζωής ετοιμάζουν το έδαφος για να κάνουμε πιο γόνιμες τις ημέρες που έπονται, για να χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον!

Eσύ δημιουργείς τη στιγμή και εγώ, σαν φωτογράφος, την αποτυπώ​νω. Ελάτε μαζί μας στο Mary Rose να χτίσουμε αισιό​δοξες στιγμές ” 

Λιλάκα Τσούμπα - MARY ROSE

Λιλίκα Τσούμπα

Κάποιοι ζουν τη ζωή τους σαν να είναι πρόβα, άλλοι ζουν σκεπτόμενοι τι θα πουν οι «άλλοι». Αν διαβάζοντας αυτό καταλαβαίνεις ότι ζεις έτσι πρέπει να αναθεωρήσεις χωρίς καθυστέρηση!!! Η ζωή είναι μία και είναι δώρο με όσα κι αν φέρει. Οι δυσκολίες πραγματικά μας κάνουν πιο δυνατούς (κάτι ξέρω) και πιο ικανούς να εκτιμήσουμε τα απεριόριστα μικρά και μεγάλα θαύματα που υπάρχουν γύρω μας!!

Οι γυναίκες του Mary Rose το γνωρίζουν αυτό καλά και δεν αφήνουν ποτέ τις αναποδιές να τις απογοητεύσουν, προχωρούν με χαμόγελο μπροστά ελπίζοντας ότι θα μπορέσουν να μεταδώσουν την αστείρευτη αισιοδοξία τους και σε άλλες γυναίκες!! Όπως και η υπόλοιπη παρέα του Mary Rose έχω δουλέψει πολύ στη ζωή μου κάνοντας πολλά και διάφορα και χρόνια τώρα εργάζομαι ως τραπεζικό στέλεχος με εξειδίκευση σε εργασίες διεθνούς εμπορίου. Μεγαλύτερο «κατόρθωμά μου» είναι η κόρη μου που είναι πια μια δυνατή, έξυπνη και δραστήρια γυναίκα!!